راهنمایی بعد از خرید

سوالات متداول نحوه استفاده از نرم افزار  فرنگرام (ربات  افزایش فالور و لایک اینستاگرام)

 

در این بخش راهنمایی هایی در خصوص استفاده از نرم افزار فرنگرام ارائه شده است. لطفا قبل از استفاده از نرم افزار اطلاعات این بخش را بدقت مطالعه نمایید. در صورت عدم مشاهده پاسخ سوالتون، میتونید موارد رو از طریق تلگرام پشتیبانی ربات اینستاگرام پیگیری نمایید.

تلگرام پشتیبانی

من این نرم افزار رو خریدم و لینک رو دریافت کردم حالا باید چیکار کنم؟

اول از همه شماره لایسنس رو یه جایی ذخیره کنید یا نگه دارید و بعد روی لینک کلیک میکنید و نرم افزار رو روی سیستمتون نصب میکنید و بعد مرحله به مرحله جلو میرید…
یه اکانت جدید یا یه اکانت قدیمی خودتون رو وارد میکنید و بعد تنظیمات سرعت فالو و آن فالو رو طبق نکته های ذکر شده در پایین انجام میدین و بعد نرم افزار کار خودش رو آغاز میکنه.

من این نرم افزار رو خریدم حالا باید چه سرعتی برای فالو و آنفالو انتخاب کنم تا بلاک نشم؟

در داخل نرم افزار برای تعیین سرعت فالو، چهار گزینه وجود داره (سرعت کم، سرعت متوسط، سرعت زیاد، سرعت دستی) .

در روزهای اول شروع به کار هر اکانت، حتما از “سرعت کم” برای فالو استفاده کنید و بعد که فالورهاتون به تعداد مناسبی رسید، سرعت برنامه رو روی “سرعت متوسط” قرار بدید. از “سرعت زیاد” و “دستی” فقط زمانی استفاده کنید که تعداد فالورهای خیلی زیادی داشته باشید و یا اینکه اطلاعات دقیقی در خصوص محدودیتهای فالوی تعیین شده در اینستاگرام داشته باشید.یادتون باشه در کنار فالو کردن وقتی تعداد فالویینگ های خودتون به ۲۰۰۰ تا رسید گزینه ی آنفالو کردن از اکانت های قدیمی تر رو انتخاب کنید…..چون فالویینگ های شما هم نباید خیلی زیاد بشه….

یه چیز مهم دیگه اینکه پیجتون باید تایید شماره و ایمیل و غیره داشته باشه. یعنی یه پیج واقعی باشه

در قسمت تنظیمات فالو، باکس پیج های هدف چه کاربردی دارد؟

در این قسمت شما به نرم افزار میگید که سراغ کدوم اکانت ها بره و فالورهای کدوم اکانت رو شروع کنه به فالو کردن…..پیجی رو باید به عنوان پیج هدف انتخاب کنید که مشابه و نزدیک با پیج شما باشه…مثلا اگه پیجتون خاطرات کودکتون هست پیج هدف یه پیچ پر بازدید از بچه ها رو انتخاب میکنید. یا اگه پیجتون مخصوص فروش لوازم منزل هست پیج هدف پیجی رو انتخاب کنید که مشابه لوازم پیج شما رو میفروشه.

در قسمت تنظیمات فالو، گزینه های کمینه و بیشینه یعنی چی؟

یعنی شما از نرم افزار میخواین که اکانت هایی رو فالو کنه که فالورهاشون بین این دو قسمت باشه…..مثلا کسی که یه نفر فالور داره احتمالا یه اکانت فیک هست پس فالو کردنش ارزش نداره و بهتره مثلا از نرم افزار بخواین اکانت هایی رو فالو بکنه که بین ۵۰ تا مثلا ۱۰۰۰ فالور دارند…

در قسمت تنظیمات فالو گزینه ی ``بعد از فالو لایک شود`` چه خوبی ها و چه بدی هایی داره؟

این گزینه فقط برای پیج های پابلیک قابل اجرا هست

خوبی این گزینه اینه که وقتی یه اکانت پابلیک رو فالو میکنید اگه اخرین پستشو لایک کنید بیشتر به چشم میاین و احتمال بازدهی بالا میره….بازدهی هم یعنی احتمال فالو بک!

اما یه موضوع مهم در مورد این قسمت اینه که باید حواستون به تعداد لایک ها باشه  چون اگه زیاد هم لایک کنید و با سرعت بالا ممکنه از قسمت لایک کردن، بلاک بشید

در قسمت تنظیمات فالو دوتا گزینه ی دیگه برای تیک زذن وجود داره یعنی چی؟

توی این قسمت دوتا گزینه دارید که میتونید اون ها رو تیک بزنید که بستگی به نظر خودتون داره….میتونید اکانت های پرایوت رو فالو نکنید! یا اینکه کسایی که عکس پروفایل ندارند رو فالو نکنید

مثلا احتمال اسپم بودن کسی که عکس پروفایل نداره زیاده پس فالو کردنش فایده ای نداره….هر کدوم از این موارد رو به عنوان فیلتر خواستید میتونید توی نرم افزار تیک بزنید.

تنظیمات آنفالو کردن به چه صورت باید باشه که بهترین بازدهی رو داشته باشه؟

تنظیمات آنفالو از پایین لیست فالویینگ ها هست یعنی پیج هایی که زودتر فالو کردین زودتر هم آنفالو میشند….و این کار از پایین لیست شروع میشه و شامل همه ی اکانت های قسمت فالویینگ میشه….اینجوری میتونید گزینه ی فالو و آنفالو رو همزمان انجام بدین و وقتی از پایین لیست شروع به آنفالو میشه میتونید مطمئن باشید پیجی که الان فالو کردین بلافاصله آنفالو نمیشه….یادتون باشه در مورد گزینه ی آنفالو اجازه بدین اول فالویینگ هاتون مثلا به ۲۰۰۰ تا برسه بعد تیک اون رو بزنید  و انفالو کنید و اجازه ندین هیچ وقت فالویینگ هاتون بیشتر از ۲۵۰۰ تا بشه…

یه گزینه ی دیگه هم اینجا داره که مثلا به هر پیجی که فالو میکنید دو یا سه روز (زمانش دست خودتون هست اما دو تا سه روز زمان مناسبی هست) میتونید زمان بدین که فالو بک کنند اگه بعد این زمان فالو بک نکردن نرم افزار خود به خود اون ها رو آنفالو میکنه…

من نمیخوام دوستام و آشناها که فالوشون کردم به صورت خودکار از طرف نرم افزار آنفالو بشند؟

خب کاری که میتونید بکنید اینه که برید در قسمت تنظیمات آنفالو و در قسمت فالووینگ های مهم، این افراد رو مشخص کنید تا نرم افزار اون ها رو به صورت خودکار آنفالو نکنه…..لود شدن این لیست ممکنه کمی زمان ببره با توجه به تعداد فالویینگ هاتون….پس لطفا صبور باشید!

قسمت نمایش گزارش چه چیزهایی رو نشون میده؟

همه ی کارهایی که شما توی نرم افزار انجام میدین  (مثل روشن خاموش شدن ها لایک ها و کامنت ها و فالو ها و انفالو ها) با زمان دقیق و مشخص توی این قسمت نمایش داده میشه. اگه مشکلی توی برنامه پیش اومد اول گزارش عملکرد نرم افزار رو چک کنید و ببینید خطای مربوطه بخاطر کدوم بخش هست. موضوع خیلی مهم اینه که این فایل رو هر روز یه بار پاک کنید تا فضای زیادی اشغال نکنه….برای خالی کردن قسمت گزارش روی کلمه ی نمایش گزارش راست کلیک کنید.

اگه مشکلی توی برنامه پیش اومد و با چک کردن گزارش نتونستید اونو بر طرف کنید لطفا در تلگرام به بخش پشتیبانی پیغام بدین.

اگه وسط فرایند کار با نرم افزار بخوام رمزمو تغییر بدم باید چیکار کنم؟

اگه رمز اکانتتون رو تغییر بدین دسترسی شما به نرم افزار قطع میشه. در این حالت بدون هیچ مشکلی و بدون اینکه فعالیت ها و تنظیمات نرم افزارتون از بین بره میتونید در صفحه داشبور نرم افزار، روی پنل اکانتتون ، روی گزینه “بیشتر” کلیک کنید و گزینه “ورود مجدد” رو انتخاب کنید و رمز عبور جدید رو وارد کنید و روی دکمه “Log in” کلیک کنید.یادتون باشه اگه لایسنس شما تک کاربره باشه، نمیتونید اکانت جدید وارد کنید.

گزینه ی هشتگ و لوکیشن چه کمکی میکنه؟

توی این قسمت شما به نرم افزار فرمان میدین همه ی پست های جدیدی که با این هشتگ یا این لوکیشن گذاشته میشه رو براتون لایک کنه که خب لایک کردن پست های دیگران باعث افزایش بازدهی شما هم میشه.

وقتی نرم افزار رو میخریم همراه لینک یه شماره لایسنس برامون ارسال شده اون شماره به چه دردی میخوره؟

این شماره برای هر اکانت منحصر به فرد است و باید اونو به خاطر بسپارید یا جایی یادداشت کنید. این عدد برای پیگیری مشکلات احتمالی لایسنس در بخش پشتیبانی و همچنین تمدید لایسنس مورد نیاز هست.

تنظیمات کامنت به چه شکلی باید باشه؟

حساسیت اینستا روی کامنت های یک شکل، خیلیییی زیاده پس باید موقع استفاده از این بخش به شدت مراقب باشید که اکانتتون مسدود نشه. و برای اکانت های جدید بهتره کلا در ابتدا از این قسمت استفاده نکنید.